Задава се вълнуващият финал на новия сезон на супер играта „7-те ключа на радио N-JOY”,  когато един слушател ще си тръгне с уникален чисто нов автомобил Citroën DS3. Броят на участниците в предизвикателството на най-голямата музикална радио верига в България до момента надхвърля 25 000.

Любими български звезди, между които хитовият рапър Криско, изпълнителите на тоталния хит „I Love My DJ” - Deep Zone Project и други, се включиха в едни от ключовите жребии и определиха шестима от големите победители в „7-те ключа на радио N-JOY”. В петък, 27 юли, на живо в ефир ще стане ясно и името на седмия печеливш в играта, който ще има шанс да си тръгне с мечтания автомобил.

На 31 юли, вторник, от 19:00 часа пред НДК, ще настъпи кулминацията на радио приключението „7-те ключа на радио N-JOY”. На специално събитие печелившите в играта ще опитат да отключат уникалния чисто нов Citroën DS3. Един от тях ще успее и автоматично ще стане собственик на колата.

Истински емоции, забавление и награди очакват публиката на финала на радио приключението. Водещ на събитието ще бъде Инспектор N-JOY, като в главните роли ще влезнат и любимците от хитовото музикално шоу „Гласът на България“ – Стеляна Христова, Тодор Гаджалов, Игор и Кирил Тийм, Вики Терзийска. Преди да заяви „Дим да ме няма“ на големия финал ще пее и Графа.

Автомобилът, с който ще си тръгне големият победител в новия сезон на радио приключението „7-те ключа на радио N-JOY” - Citroën DS3 е модерен, енергичен и комфортен, отличава се със своя уникален дизайн и внимание, отделено на всеки детайл.