Един необикновен Симеон Лютаков могат да видят през следващите две седмици почитателите на прокурор Иванов от сериала на bTV „Седем часа разлика” в петата му самостоятелна фотографска изложба. Тя бе открита вчера от доц. Георги Лозанов в шоурума на бул. Цар Освободител 12.

Изложбата веднага се превърна в едно от артистичните събития на седмицата в столицата. Звездата от сериала „Седем часа разлика” Симеон Лютаков се разкри пред почитателите си като страстен изследовател на тялото в серия от актови фотографии, като запален пътешественик – с фотосите си от малки египетски градчета и голяма пустиня, както и като театрален наблюдател – с няколко реализирани от него плакати на прочути постановки на Варненския театър. Цялата изложба е подчинена на тънкото смесване на сценична и житейска действителност в живота на Симеон Лютаков.

Сред почитателите на актьора и неговите необикновени фотографии бяха колегите му от сериала Ваня Цветкова, Евелина Борисова, Николай Станчев, Пенко Гсоподинов, Мария Статулова, Любен Дилов-син, Милена Фучеджиева, журналистът Жоро Тошев, олимпийската шампионка Мария Гроздева и много други.

Чуйте подробности за изложбата в интервюто на Елена Розберг със Симеон Лютаков.