.
2111947818.jpg
On Air
слушай онлайн

bTV организира национален детски конкурс за плакат на тема „Добрият пример”

По повод деветото издание на кампанията „Да изчистим България заедно” bTV Media Group организира национален детски конкурс за плакат на тема „Добрият пример”.

Той има за цел да мотивира най-малките да творят в името на една по-чиста и красива природа.
Конкурсът стартира днес – 9 август, а крайният срок за изпращане на плакати е 5 септември. Участие могат да вземат деца до 13-годишна възраст, които ще бъдат разделени в три групи – до 7-годишна възраст, от 8 до 10 г. и от 11 до 13 г. 

Няма ограничения относно техниките, материалите и инструментите, които ще бъдат използвани за направата на плакатите. Задължително е те да бъдат във формат А3.

Родителят /настойникът/попечителят на участника в конкурса трябва да изпрати неговата творба – сканирана или снимана цветно и в пълен размер, на имейл: dobriatprimer@btv.bg.

Изпратените плакати, които отговарят на условията на конкурса, ще бъдат оценени от петчленно жури от изявени творци и доказани специалисти в различни области. Петнайсетте най-открояващи се творби ще получат пакет специални награди, а имената на наградените участници ще бъдат публикувани на сайта http://daizchistim.bg/ на 12 септември.

Подробна информация може да намерите на страницата на кампанията „Да изчистим България заедно”.