.
За bTV Radio
btv radio logo

ПОКРИТИЕ:

София - 101.1 FM

Бургас - 98.3 FM в партньорство с „Гласът на Бургас“

Велико Търново - 88,9 FM в партньорство с радио „Резонанс“

Горна Оряховица - 88,9 FM в партньорство с радио „Резонанс“

Свищов - 94,7 FM в партньорство с радио „Резонанс“

Кърджали - 98.8 FM

Велинград - 106.8 FM

2111533827.png

 

bTV Radio е водещото информационно-музикално радио с 9 града на излъчване в цялата страна. Новинарският бранд с най-висока степен на доверие в България, който дава възможност на слушателите да следят всички емисии на bTV Новините, както и актуални и спортни предавания от ефира на bTV. Най-горещите теми от деня се представят по динамичен начин в авторските предавания на информационното радио - „За града“ и „Важното, казано на глас“.

През втората половина на 2018 г. и bTV Radio излезе на челни позиции в София, което превърна станцията в най-предпочитаното новинарско радио. Годината беше успешна за bTV Radio, което спечели честота за излъчване и в град Русе, а към екипа на радиото се присъедини и нов глас – Лили Ангелова. Новата водеща стана част от авторското публицистично предаване „Важното, казано на глас“, съвместно с  Диана Хаджийска. 

Предавания на bTV Radio

Двете водещи, заедно със  Светослав Николов пък обогатяват програмата на радиото и в другото авторско предаване „За града“, където посрещат на живо в студиото гости и експертни коментатори, дискутирайки културни събития, актуални социални проекти и най-важното от новинарския поток.

13:00 – 17:00  За града

Всеки делничен ден от 13:00 до 17:00 часа водещите Диана Хаджийска, Лили Ангелова и Светослав Николов обогатяват програмата на радиото, разисквайки актуални теми от деня и информирайки слушателите за предстоящи културни и социални събития в София. Специални гости на живо коментират най-важното, което се случва в столицата и България в момента.

18:00 – 19:00 Важното, казано на глас

Всеки делничен ден между 18:00 и 19:00 часа в ефира на bTV Radio звучи авторското предаване "Важното, казано на глас". В студиото влизат гости и експертни коментатори, дискутирайки актуална тема от деня, която вълнува обществеността. За включване на слушателите с коментар във „Важното, казано на глас“ е необходимо обаждане на кратък номер *7576, без допълнително увеличение на услугата. 

bTV Radio е насочено към младата, активна аудитория, която е постоянно в движение и за която е от ключово значение да има достъп до новините, информацията и всички любопитни теми от деня във всеки един момент, по най-удобния за ползване канал. bTV Radio достига до аудиторията на места, на които достъпът до телевизия и интернет е затруднен – в автомобилите на път за работа или почивка, по време на развлечения извън къщи и т.н.

bTV Radio е част от bTV Radio Group, която включва и N-JOY, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock.

bTV Radio Group е част от bTV Media Group. bTV Media Group e представител на семейството на Central European Media Enterprises (CME), която е и мажоритарен собственик на българската медийна група. CME е водеща медийна и развлекателна компания в Централна и Източна Европа. Компанията е основана през 1994 г. и освен в България, управлява водещи медийни компании и в Чехия, Румъния, Словакия и Словения. Повече за CME >>

ЗА КОНТАКТИ:

bTV Radio Group / Радиокомпания Си.Джей / bTV Radio

София 1504, бул. Янко Сакъзов № 3

Телефони:

02 / 803 90 90

02 / 803 90 72

website: btvradio.bg

e-mail: radio@btv.bg

Съвет за електронни медии:

http://www.cem.bg

Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69
Тел: 02/ 9708810
Факс: 02/ 9733769
E-mail: office@cem.bg

 

 

On Air
слушай онлайн