.
За bTV Radio
btv radio logo

ПОКРИТИЕ:

София - 101.1 FM

Бургас - 98.3 FM в партньорство с „Гласът на Бургас“

Велико Търново - 88,9 FM в партньорство с радио „Резонанс“

Горна Оряховица - 88,9 FM в партньорство с радио „Резонанс“

Свищов - 94,7 FM в партньорство с радио „Резонанс“

Кърджали - 98.8 FM

Силистра - 105.8 FM

Велинград - 106.8 FM

2111533827.png

bTV Radio излъчва на честота 101.1 FM в София. Радиослушателите имат възможност да следят всички емисии на bTV Новините, всички актуални предавания на bTV и bTV Action - "Тази сутрин”, "Тази събота”, "Тази неделя”, "Шоуто на Слави”, "Търси се...”, „Преди обед”. Специално за феновете на спорта, bTV Radio излъчва мачовете от Шампионска лига.

През 2015 програмата на bTV разшири радио покритието си в страната и стартира излъчване на съдържание в ефира на Бургас, Велико Търново, Горна Оряховица и Свищов. Слушателите в четирите български града ще могат да следят bTV Новините, сутрешния блок „Тази сутрин“ и предавания от ефира на bTV вече и в радиоефира.

В Бургас съдържанието от ефира на bTV вече достига до слушателите на честота 98.3 FM в партньорство с „Гласът на Бургас“.

Във Велико Търново и Горна Оряховица честотата, на която слушателите могат да са с програма от ефира на bTV е 88,9 FM в партньорство с радио „Резонанс“, а за град Свищов – 94,7 FM.

bTV Radio излъчва и новини на всеки кръгъл час, както и авторски продукции.

bTV Radio е насочено към младата, активна аудитория, която е постоянно в движение и за която е от ключово значение да има достъп до новините, информацията и всички любопитни теми от деня във всеки един момент, по най-удобния за ползване канал. bTV Radio достига до аудиторията на места, на които достъпът до телевизия и интернет е затруднен – в автомобилите на път за работа или почивка, по време на развлечения извън къщи и т.н.

bTV Radio е част от bTV Radio Group, която включва и Classic FM, Jazz FM, N-Joy и Z-Rock.

bTV Radio Group е част от bTV Media Group. bTV Media Group e представител на семейството на Central European Media Enterprises (CME), която е и мажоритарен собственик на българската медийна група. CME е водеща медийна и развлекателна компания в Централна и Източна Европа. Компанията е основана през 1994 г. и освен в България, управлява водещи медийни компании и в Хърватска, Чехия, Румъния, Словакия и Словения. Повече за CME >>

ЗА КОНТАКТИ:

bTV Radio Group / Радиокомпания Си.Джей / bTV Radio

София 1504, бул. Янко Сакъзов № 3

Телефони:

02 / 803 90 90

02 / 803 90 72

website: btvradio.bg

e-mail: radio@btv.bg

Съвет за електронни медии:

http://www.cem.bg

Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69
Тел: 02/ 9708810
Факс: 02/ 9733769
E-mail: office@cem.bg

Предавания на bTV Radio

13:00 – 17:00  За града

Всеки делничен ден от 13:00 до 15:00 часа водещият Светослав Николов ще разисква актуални теми от деня и ще информира слушателите за предстоящи културни и социални събития в София. Специални гости на живо коментират най-важното, което се случва в столицата и България в момента.

18:00 – 19:00 Важното, казано на глас

Всеки делничен ден между 18:00 и 19:00 часа в ефира на bTV Radio звучат коментари на слушателите по актуална тема от деня, която вълнува обществеността. За включване с коментар във „Важното, казано на глас“ е необходимо обаждане на кратък номер *7576, без допълнително увеличение на услугата. В предаването прозвучават интригуващи интервюта със събеседници, които имат пряко отношение към темата на деня.

 

On Air
слушай онлайн