"Президентът Радев изненада света и Вселената с далновидното си решение да изчака на 15 май сутринта ретроградния Меркурий да премине в директното си движение, за да връчи първия мандат на ГЕРБ-СДС в 15 ч.", коментира в ефира на bTV Radio астроложката Светлана Тилкова- Алена.

Снимка: Ладислав Цветков

"Директното движение на Меркурий не е единственият критерий за правилен избор за начинание. Общата вибрация на 15.5.2023 г е носител на измами, лъжи и предателства както между партиите в 49 НС, така и между управляващите и народа.  Мария Габриел също е част от тази измама, все още неясно от кого и защо подсказана на Борисов. Часът 15.00 е продължител на измамата и подкрепя вече заложеното от вибрация 15 в деня на връчването на мандата. За президента този ден е в лична година на неподходящи познанства и общуване изтъкано от негативни бъдещи последици, в месец на материални стремежи и кармична разплата и в ден на промени, за съжаление негативни", пояснява Алена.

По думите й, "за ГЕРБ-СДС денят 15 май е подвластен на емоции, предимно негативни и потискащи разума, водещи към готовност за вреда и предателство към  България, ще кажа дори по-силна дума – съзнателното вкарване на държавата в капана на всеобхватната криза, за да бъде направена разликата между настоящето и градивното управление на Борисов".

Според Алена, "която от двете възможности да е, все е с негативен край за кандидат- премиера на ГЕРБ. Причината е, че  Мария Габриел е в лична година на трудности, породени от странични фактори, които обещават провал за всяко новоначалие, независимо колко обещаващо е неговото начало.  Личната й година не обещава успех на кандидатпремиерското й начинание и я предупреждава, че оставката й като еврокомисар е грешен избор".

Чуйте повече от Алена и прочетете хороскопа й до края на май ТУК