Radiomate е новото безплатно приложение на bTV Radio Group, което позволява на потребителите да слушат в реално време пет от любимите им радиостанции. Радио N-JOY, bTV Radio, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock вече могат да бъдат намерени на едно място онлайн и са достъпни за устройства с Android и iOS. На новата мобилна платформа потребителите ще могат да намерят висококачествена музика, новини, интервюта и забавления, където и да са на път, у дома, на почивка или дори в чужбина.

        Приложението Radiomate позволява изключително интуитивно и лесно потребителите да превключват между различните радиостанции, без да напускат приложението. Благодарение на фоновия режим на работа, аудиослушателите могат да следят любимото си радио в движение. Radiomate предлага дори заглавия на най-актуалните новини от всички сайтове на радиостанциите, част от bTV Radio Group.

Снимка: bTV Radio Group

Новото приложението на bTV Radio Group ще продължи да се развива, за да удовлетворява нуждите на всички фенове на радиото, дигиталното аудио и висококачественото онлайн съдържание.