|
На живо

7
Pop-out player
Важното, казано на глас

Делничното публицистично предаване „Важното, казано на глас“ проследява най-актуалните теми за деня с водещите Надежда Василева и Лили Ангелова. Всеки работен ден от 18 ч. в ефира на информационното радио те дебатират с гости и експертни коментари текущите събития от България и света.

Важна роля в предаването заемат и слушателите, които могат да споделят своята гледна точка, коментар или въпрос по темата с включване на краткия телефонен номер *7576.

Публицистичното предаване „Важното, казано на глас“ е част от авторските продукции на радиостанцията, заедно с предаването „За града“. Към днешна дата bTV Radio е водещо информационно-музикално радио в страната с 9 града на излъчване.

bTV Radio е насочено към младата, активна аудитория, която е постоянно в движение и за която е от ключово значение да има достъп до новините, информацията и всички любопитни теми от деня във всеки един момент, по най-удобния за ползване канал. bTV Radio достига до аудиторията на места, на които достъпът до телевизия и интернет е затруднен – в автомобилите на път за работа или почивка, по време на развлечения извън къщи и т.н. bTV Radio се радва на широко обществено доверие като водеща информационна медия, който дава възможност на слушателите да следят всички емисии на bTV Новините, както и актуални и спортни предавания от ефира на bTV.

ОЩЕ ОТ ВАЖНОТО, КАЗАНО НА ГЛАС